September 1989. Op Westenberg Highschool een nieuw schooljaar en Veronica Sawyer droomt er van dit jaar niet langer de outcast van de groep te zijn. Ze sluit zich aan bij het even populaire als meedogenloze trio van de Heathers en haar leven verandert voorgoed. Ze ontmoet de mysterieuze en rebelse JD die haar leert dat leven in de spotlight ook letterlijk over lijken kangaan.

Gecreëerd door het bekroonde creatieve team van Kevin Murphy (Reefer Madness, Desperate Housewives) en Laurence O'Keefe (Bat Boy, Legally Blonde), is Heathers The Musical (teen edition) een hilarische, oprechte en moorddadige show, gebaseerd op de grootstetienerkomedie aller tijden. Westend Junior speelt deze musical in de speciale “Teen” bewerking waardoor deze geschikt is voor jongeren vanaf ca. 10 jaar, en daarnaast uiteraard geheel in het Nederlands. De junioren van Westend Junior vragen met deze musical aandacht voor de verborgen kanten van het sociale leven op de middelbare school.

Trigger warning: in deze show wordt gerefereerd aan thema's die confronterend kunnen zijn, waaronder extreem pestgedrag, eetstoornis, suicide en huiselijk geweld.