Deze pagina wordt regelmatig aangevuld.
Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje!

Wanneer kan ik meedoen?

Westend Junior staat open voor alle jongeren tussen 9 en 16 jaar. Je kan blijven meedoen zolang je op de 1e dag van de voorstelling nog geen 18 jaar bent. Vanaf 16 jaar kan je doorstromen naar de volwassenen van Musicalvereniging Westend.

Hoe zit het met Corona?

Wij volgen de regels rondom Corona zorgvuldig. Voor meer informatie over hoe dit in de praktijk werkt kan je kijken op onze speciale Corona-pagina. Wij respecteren het recht van iedereen op het hebben van een eigen mening, maar we vragen u wel om onze keuzes op dit punt niet met onze vrijwilligers te bediscussiëren.

Hoeveel kost het?

Als je gaat meedoen betaal je een deelnemersbijdrage. Voor dit seizoen (2021-2022) is dat € 180 euro. Hier zit in principe alles in. Soms vragen we rond een voorstelling of je iets van eigen kleding kan meenemen. Dat kan bv. een bepaalde kleur T-shirt zijn, of bepaalde kleur gympies. Als je die niet hebt en ook niet kunt lenen, dan zal je die zelf moeten kopen en dat betaal je dan zelf – maar daarmee is het natuurlijk ook wel jouw eigendom!
Als we een gezamenlijke voorstelling met de volwassenen doen, kan het zijn dat je een dag gaat mee-repeteren op het repetitie weekend. Dan vragen we een kleine bijdrage voor de lunch enzo.

Je kunt bij ons ook betalen met de “Sport- en cultuurstrippenkaart” van de gemeente Hoorn.

Waar en wanneer repeteren jullie?

We repeteren op maandag avond van 18:00 – 20:00 in Wijkcentrum de Grote Waal, Grote Beer 3, Hoorn. In de weken vóór een voorstelling organiseren we vaak extra (een) repetitie(s) op zaterdag of zondag. Bij deze extra repetities moet je echt wel aanwezig zijn, maar we geven het ruim van te voren aan.
Als we een gezamenlijke voorstelling met de volwassenen doen, kan het zijn dat de maandag-repetities wat langer doorlopen. We stoppen dan uiterlijk om 21:00. Als dat een probleem is (bv. omdat je de volgende dag een proefwerk hebt) bespreek dat dan even – we zoeken dan een oplossing.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden gaat door het invullen van het aanmeldingsformulier. De aanmelding is definitief nadat de deelnemersbijdrage is betaald. Lees vooraf wel even ons huishoudelijk reglement door. Je kan je altijd aanmelden aan het begin van het seizoen (dat is augustus of september). Wil je later beginnen, informeer dan even of dat wel kan.

Er is iets vervelends gebeurd …

We willen dat je een fijne tijd bij ons hebt. Als je iets dwars zit of er is iets gebeurd, blijf daar dan niet mee lopen. Je kan altijd contact opnemen met iemand van de organisatie of (als je dat vervelend vind) vraag je ouders of zij dat willen doen. Je kan ook terecht bij onze vertrouwenspersoon.