Wat is Sponsorkliks? Met SponsorKliks is een manier om ons financieel ondersteunen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en wij krijgen hierdoor een klein bedrag in de kas! Ook grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan naar Westend Junior. Dat kan wel oplopen tot 7,5%! En nogmaals, het kost je niets extra! Hoe mooi is dat?

Wil je ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via ons SponsorKliks portaal. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Sponsorkliks stort 75% van deze commissie rechtstreeks op onze bankrekening. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en daar profiteren wij dus direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Westend Junior weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor ons is bedoeld. Dat weten ze omdat je via ons SponsorKliks portaal naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert ons niets op, en dat is toch jammer!

Bezoek de SponsorKliks portaal via deze link